Hyvä tietää

OSOITE- JA YHTEYSTIETOJEN MUUTOKSET

Ilmoita toimistoomme muutoksista yhteystiedoissasi.

TIEDOTUS

Tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista toimiston ilmoitustaululla, tiistain ja torstain Pohjalaisessa ja Vasabladetissa sekä Vaasan Ikkunassa.

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT MUUTTUIVAT

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä fyysisesti vammainen tai toimintaesteinen henkilö, hänen perheenjäsenensä tai muu henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Hallitus voi katsoa jäsenen eronneeksi yhdistyksestä, jos hän on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta muistutuksesta huolimatta kyseisen kalenterivuoden loppuun mennessä.

INVALIDILIITON PUHELINNEUVONTA

Invalidiliiton asiantuntijat ja koulutetut vapaaehtoiset vastaavat vammaispalveluja koskeviin kysymyksiin numerossa 0200 1234 torstaisin klo 13-17. Lakimiesten puhelinpäivystys on kuukauden ensimmäinen ja kolmas maanantai klo 13-15 numerossa (09) 613 191.

JÄRJESTÖVAKUUTUS

Invalidliiton järjestövakuutus on vaihtunut Pohjolasta LähiTapiolaan. Yhdistysten varsinaiset jäsenet ovat vakuutettuja osallistuessaan Invalidiliiton tai jäsenyhdistyksen järjestämään toimintaan (yli 50 km). Mukana oleva henkilökohtainen omaisuus on myös vakuutettu.